"Ons Incasso Traject is strak en efficiënt"

Hét speerpunt van ons dienstverlening is dat u één contactpersoon heeft die het gehele traject van incasso, terugname en het realiseren van een goede opbrengst van het voertuig coördineert.

Minnelijke incasso

Incasso op minnelijke wijze:
Een persoonlijke aanpak voor snel resultaat

Wij geloven niet in het eindeloos telefoneren of het sturen van brieven of e-mails naar uw debiteur. In de praktijk leidt deze manier van werken tot onnodige vertraging en hogere kosten. Wij boeken zeer goede resultaten door direct in persoonlijk contact met uw debiteur te treden.

Bezoek aan huis
Na een schriftelijke aanmaning brengen wij een bezoek aan het woon- of werkadres van de betrokkene als er niet is betaald. Indien nodig doen wij dat buiten reguliere kantooruren of in het weekend. Op deze manier lossen wij de meeste zaken op. Bijvoorbeeld door ter plekke de openstaande rekening te innen of door het maken van (betalings)afspraken. Zo voorkomen wij een dure en lange gerechtelijke procedure voor u én voor uw debiteur.

Landelijke dekking
Het bezoeken van debiteuren leidt tot een beter incasso resultaat, met name bij particulieren. Als een van de weinige incassobureaus kan Spinckers Incassobureau u deze dienst landelijk dekkend aanbieden.

Uw debiteur betaalt
Wij berekenen u geen kosten voor onze incassodiensten indien wij geen resultaat voor u behalen. We trachten de kosten op de betrokkene te verhalen. Wij gaan daarbij uit van de per 1 juli 2012 wettelijk vastgestelde incassokosten.