"Ons Incasso Traject is strak en efficiënt"

Hét speerpunt van ons dienstverlening is dat u één contactpersoon heeft die het gehele traject van incasso, terugname en het realiseren van een goede opbrengst van het voertuig coördineert.

Car Repo Service

Terugnemen van voertuigen en andere objecten

Een unieke specialisatie van Spinckers Incassobureau is het terugnemen van voertuigen en andere objecten: (car) repossession. Deze dienst bieden wij aan wanneer uw contractant of schuldenaar zijn verplichtingen uit het lease- of financieringscontract niet (meer) nakomt en u wilt uw object veiliggesteld hebben.

Snel
Van de terugname van het voertuig en de eventuele veiling ervan, tot het moment dat de opbrengst naar u wordt overgemaakt, liggen maar enkele dagen. Wij wikkelen de zaak vlot af en boeken het bedrag na aftrek van de kosten direct naar u over.

Eén contactpersoon
Gedurende het traject heeft u contact met één vast aanspreekpunt. Deze contactpersoon houdt u goed op de hoogte en coördineert het gehele proces, van incasso, terugname en het realiseren van een goede opbrengst van het voertuig op de veiling. Snel, transparant en tegen een scherp tarief.